Wraps met Spinazie en Ricotta

Een vleugje Mexico in huis met deze Buritto-style wraps.
Een heerlijke snel-klaar hap op een kille herfstdag door de heerlijke mix van groenten en gesmolten kaas in een krokante warme wrap.

Ingrediënten

  • 1 pakje wraps (6-8 stuks)
  • 1 rode ui
  • 250gr jonge bladspinazie
  • 2 flinke eetlepels ricotta
  • geraspte kaas
  • 1 tomaat
  • peper, zout, nootmuskaat, basilicum

Bereiding

  • Snipper de ui fijn en fruit deze in de pan.
  • Voeg de spinazie toe en bak dit alles gaar.
  • Roer de ricotta onder de groenten, totdat deze smelt en je een massa krijgt.
  • Kruiden toevoegen.
  • Snijd de tomaat in schijfjes.
  • Maak wraps met enkele schijfjes tomaat, daarboven de spinazie en ricotta. Werk af met wat geraspte kaas.
  • Vouw de wrap dicht “buritto style”.
  • Zet de wraps onder de gril voor een paar minuutjes

Leave a Reply

#kikkererwt_be