Spagetti met rucolla, tomaat, basilicum en ui

Kom jij ook soms thuis en wil je snel iets eten voor je avond activiteit? Winkelen is dan helemaal niet aan de orde. Dan trek ik de kasten openen en/of loop ik tot aan de moestuin om te kijken wat we nog op voorraad hebben. Het resultaat is ongelofelijk eenvoudig maar oh zo lekker!

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 250gr. volkoren spagetti
  • 2 pruimtomaten
  • 1 kleine ajuin of 2 stengels lenteui.
  • peterselie
  • 10-15 blaadjes verse basilicum
  • 20-30 blaadjes rucolla
  • olijfolie
  • peter en zout

Bereiding

  • Kook de spagetti volgens de verpakking in een grote pot water met een beetje zout.
  • Snij vervolgens de tomaten in kleine stukjes.
  • Was de peterselie en hak deze fijn.
  • Was de basilici en de rucolla. Snij de rucolla in grove stukken.
  • Zodra de pasta klaar is giet je deze af en zet je de pot terug op het vuur met de past erin.
  • Voeg alle groenten eraan toe en overgiet met voldoende olijfolie.
  • Bijkruiden met peper van de molen en zeezout.

Smakelijk!

Leave a Reply

#kikkererwt_be