Pasta met spinazie en cashewnoten

Een simpele pasta kan zo lekker zijn. Snel klaar en overheerlijk! Je geniet voor een keer langer van het gerecht dan van het klaarmaken. De tortellini met ricotta en spinazie is een verse pasta uit het koelvak dat ik regelmatig meebreng en je redelijk lang in kan bewaren. Verse spinazie en noten erbij en je hebt een feest!

Ingrediënten

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de verpakking
  • Hak de noten in stukjes
  • Verwarm een pan met wat olijfolie en bak de spinazie
  • Als de spinazie bijna klaar is voeg je de noten toe en laat je deze mee bakken maar let op dat ze niet verbranden.
  • Kruid met peper van de molen en zout.
  • Giet de pasta af en serveer met de spinazie en noten. Scheur een paar blaadjes basilicum en strooi deze erover.

Smakelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.