Pasta met princessenboontjes en tomaat

Pasta’s zijn zo lekker en zo snel klaar! Dit receptje is er eentje als je thuiskomt van een vermoeiende dag en zo snel mogelijk de voeten onder tafel wil schuiven. Meestal heb ik deze dingen wel in mijn koelkast of voorraadkast liggen. Op 15 min ben je klaar en ben je klaar om leuke dingen te gaan doen.

Ingrediënten

  • Pasta, ravioli of torelloni…
  • 250gr princessenboontjes
  • 125gr mini roma tomaatjes (12
  • geraspte of poederkaas
  • sojabakboter of olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de verpakking en giet de pasta af als deze klaar is. Spoel de pasta ook even met koud water.
  • Kuis de boontjes en verwijder indien nodig de uiteinden en snij ze in twee.
  • Kook de boontjes tot ze gaar zijn volgende je smaak. Normaal is dat een 4 tot 5 minuten. Giet de boontjes af.
  • Neem een braadpan en smelt een beetje boter.
  • Bak de boontjes in de boter en kruis rijkelijk met peper en zout. Voeg dan de pasta en de tomaatjes even toe zodat deze een beetje warmte krijgen.
  • Server met een beetje geraspte of poederkaas en wat ciabatta brood voor zij die wensen.

Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Outfit Blog by Crimson Themes.